Tennisbanen

Binnentennisbanen
Sport & evenementencomplex De Heiberg beschikt over 3 binnentennisbanen en is het gehele jaar geopend. Vanuit de moderne horecagelegenheid heeft u een prachtig zicht op de tennisbanen. U kunt bij ons terecht voor het huren van een losse baan en voor contractbanen. Wilt u een baan huren dan kan dat heel eenvoudig online via ons reserveringssysteem of u kunt contact opnemen via ons contactformulier.

Buitentennisbanen
Naast de binnenbanen beschikt Sport & evenementencomplex De Heiberg ook over 5 buitentennisbanen, waarvan 4 gravel premium plus banen, waarop in de wintermaanden getennist kan worden. Tennisvereniging De Hogt heeft haar thuisbasis op de buitenbanen van De Heiberg. De verlichte gravelbanen bevinden zich aan de achterzijde van het complex en hebben een eigen ingang. Het prachtige tennispark is voorzien van een gezellige bar met een groot aangrenzend terras. Vanaf het terras heeft u een mooi uitzicht over vrijwel alle tennisbanen. De buitenbanen zijn in goede staat en voorzien van automatische beregening.

Bent u geen lid van Tennisvereniging De Hogt of wilt u gewoon een keer bij ons komen tennissen? Ook voor de buitenbanen is het mogelijk om een losse baan te huren of een vaste baan te nemen in de periode april t/m september. Indien u een baan wilt huren kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Contractbanen
Gedurende het hele jaar is er de mogelijkheid om op een vaste tijd een baan te reserveren. Hiermee heeft u gedurende de periode die u kiest op een vaste tijd een tennisbaan tot uw beschikking.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!