Algemeen

Tennisles voor iedereen!
Bij Tennisopleiding De Heiberg is het voor iedereen mogelijk om op een professionele en aantrekkelijke wijze tennisles te volgen. Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij aantrekkelijke lesprogramma’s beschikbaar. Er worden voornamelijk groepstrainingen gegeven, maar je kunt ook bij ons terecht voor privétraining. Verder worden er gedurende het jaar ook verschillende thema- en competitietrainingen aangeboden.

Uniek concept met ballenkanon
Iedere tennisles wordt er zowel op de baan als met de geavanceerde ballenkanonnen getraind. Daarmee train je gericht en intensief op verbeteringen aan jouw tennisspel. Deze unieke lesformule staat garant voor uitdagende en effectieve trainingen. Veel van onze cursisten komen van buiten Veldhoven, speciaal voor ons unieke concept.

Meer dan tennisles alleen!
Naast leuke lesprogramma’s voor iedereen, kun je ook deelnemen aan wedstrijden. Het is leuk en leerzaam om naast de lessen ook wedstrijden te spelen.  Wij organiseren gezellige toernooien, competities en clinics waaraan iedereen kan deelnemen.

Informatie tossen
Informatie damesdubbelcomp

Schrijf nu in voor de wintercursus
De wintercursus start in september en duurt t/m medio december. Klik hier voor meer informatie over kosten en inschrijven.

Wenst u meer informatie?
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen of wenst u nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Telefoonnummer: 040-2543990
E-mail: info@deheiberg.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!