Bruiloften

Over trouwen bestaan vele cliche’s, maar dat het één van de mooiste dagen van uw leven zou moeten zijn, daar zijn wij ons van overtuigd!

Wanneer u ervoor kiest uw trouwauto bij De Heiberg te parkeren, zullen wij met u zorgen voor een geweldige dag! Laat de champagneglazen maar klinken! De Heiberg is immers een begrip in de regio op het gebied van trouwfeesten. Gesterkt met onze jarenlange ervaring kunnen we de bruiloft geheel naar uw verlangens inrichten. Een geweldig groot dansfeest in de feestzaal met bijbehorende band of orkest? Of juist klein en intiem? Misschien wel een themafeest met muziek en entertainment? De opties zijn legio met onze ervaring met artiesten van kwaliteit. In een uitgebreide rondleiding vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn.

Ook voor de innerlijke mens moet de trouwerij een feest zijn. Onze koks kunnen voor u een heerlijk diner of buffet samenstellen en voor versnaperingen tijdens het feest is er ruime keuze uit luxe uit hapjes uit Nederlandse en Meditarenees keuken. Ook op onze kelners en bedienend personeel zijn wij ontzettend trots. Met hun vaak jarenlange ervaring en altijd een lachend gezicht zullen ook zij er alles aan doen om de dag tot een succes te maken.

Wij begrijpen dat uw huwelijksdag en het bijbehorende feest geheel in het teken moet staan van de wensen van het bruidspaar. Bij een bruiloft komt natuurlijk meer kijken dan enkel elkaar de ringen om te doen. In een uitgebreid persoonlijk gesprek kunnen we het hebben over deze wensen en kunnen wij van onze kant met u mee denken en u ideeën aan de hand doen. Om zo samen met u als bruid en bruidegom tot een mooie dag- en avondplanning te komen. Hebt u vragen of wilt u graag een afspraak maken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!