Hockey

Sport & evenementencomplex De Heiberg beschikt over 3 sporthallen van 2000 m2 die geschikt zijn voor zaalhockey. De velden liggen centraal in de hallen met aan weerszijden veel uitloopruimte. In het hart van het complex ligt een moderne horecagelegenheid waarvandaan u de wedstrijden onder het genot van een drankje en gezellige muziek kunt volgen. Voor de hockeyliefhebbers die de wedstrijden liever van dichtbij willen zien zijn er stoelen, banken en tribunes in de hal aanwezig.

Zaalverhuur
De 3 sporthallen van Sport & evenementencomplex De Heiberg zijn te huur. Sneeuwt het? Dan kunt u toch met het hele hockeyteam binnen trainen. U kunt heel eenvoudig een zaal boeken via ons online reserveringssysteem. Ook kunt u voor familie, vrienden of vereniging een hockeytoernooi organiseren. Liever een toernooi op maat? Dat kunnen we in samenspraak met u organiseren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

Competities
Bij Sport & evenementencomplex De Heiberg worden verschillende competities georganiseerd door de KNHB. Daarnaast hebben de hockeyclubs V.M.H.C. Basko en HC Oranje-Rood van oktober t/m maart op doordeweekse dagen hun thuisbasis bij De Heiberg. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!