Voetbal

Sport & evenementencomplex De Heiberg beschikt over 3 sporthallen van 2000 m2 die geschikt zijn voor zaalvoetbal. De velden liggen centraal in de hallen met aan weerszijden veel uitloopruimte. In het hart van het complex ligt een moderne horecagelegenheid waar u de wedstrijden onder het genot van een drankje en gezellige muziek kunt volgen. Voor de voetballiefhebbers die de wedstrijden liever van dichtbij willen zien zijn er stoelen, banken en tribunes in de hallen aanwezig.

Zaalverhuur
De 3 sporthallen van Sport & evenementencomplex De Heiberg zijn te huur. Sneeuwt het? Dan kunt u toch met het hele voetbalteam binnen trainen. U kunt heel eenvoudig een zaal reserveren via ons online reserveringssysteem. Ook kunt u voor familie, vrienden of vereniging een voetbaltoernooi organiseren. Liever een toernooi op maat? Dat kunnen we in samenspraak met u organiseren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

Competities
Bij Sport & evenementencomplex De Heiberg worden verschillende competities georganiseerd door de KNVB en de NZVB. Zo heeft de KNVB van september t/m april op maandag- en vrijdagavond haar thuisbasis bij De Heiberg. De NZVB is op donderdagavond te gast voor de voetbalcompetitie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!