Handbal

Sport & evenementencomplex De Heiberg beschikt over 1 sporthal van 2000 m2 die geschikt is voor handbal. Het veld ligt centraal in de hal met aan weerszijden veel uitloopruimte. In het hart van het complex ligt een moderne horecagelegenheid waar u de wedstrijden onder het genot van een drankje en gezellige muziek kunt volgen. Voor de handballiefhebbers die de wedstrijden liever van dichtbij willen zien zijn er stoelen, banken en tribunes in de hallen aanwezig.

Zaalverhuur
De sporthal van Sport & evenementencomplex De Heiberg is te huur. Sneeuwt het? Dan kunt u toch met het hele handbalteam binnen trainen. U kunt heel eenvoudig een zaal boeken via ons online reserveringssysteem. Ook kunt u voor familie, vrienden of vereniging een handbaltoernooi organiseren. Liever een toernooi op maat? Dat kunnen we in samenspraak met u organiseren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

Competities
Bij Sport & evenementencomplex De Heiberg worden verschillende competities georganiseerd door de NHV. Zo heeft handbalvereniging Achilles ’95 uit Veldhoven van september t/m maart in de weekenden haar thuisbasis bij De Heiberg. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!