Tennisclinics

Zoekt u een uitdaging voor uw personeel en/of uw relaties? Naar aanleiding van uw wensen zal Sport & evenementencomplex De Heiberg in samenwerking met Tennisopleiding De Heiberg met u op zoek gaan naar een uniek plan voor een feestelijke happening. Zo’n sportief evenement in een warme omgeving zal u en de anderen nog lang bijblijven.

Sport & evenementencomplex De Heiberg en Tennisopleiding De Heiberg organiseren in overleg met u een tennisclinic waarin al uw wensen naar voren komen. Deze clinics worden georganiseerd voor bedrijven en andere instellingen. Een clinic kan op verschillende manieren en met verschillende personen georganiseerd worden. Wij beschikken over een vast team. Hier kunnen variabel allerlei personen aan toe worden gevoegd, zoals bekende Nederlandse tennissers of tenniscoaches.

Aanvullingen op zo’n dag zijn natuurlijk ook mogelijk, zoals bijvoorbeeld seminars waarbij uw bedrijf centraal staat en waarbij de link tussen sport & business verduidelijkt wordt. Kortom één van de sportiefste manieren om de teamspirit binnen uw organisatie te versterken op een toplocatie!

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon: 040-2543990

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!