Werkwijze

Van beginner tot wedstrijdtennisser aantrekkelijke lesprogramma’s
Sinds 1988 zijn er bij De Heiberg duizenden tennissers opgeleid. Of je nu beginnend, gevorderd of wedstrijdspeler bent, bij Tennisopleiding De Heiberg vind je het tennisprogramma dat bij jou past. Wij beschikken over alle faciliteiten voor een optimale tennisbeleving. Zo werken wij met geavanceerde volautomatische ballenkanonnen en worden de lessen gegeven in een prettige en veilige lesomgeving. Zo kun je optimaal aan jouw tennisontwikkeling werken. Voor beginners stellen wij kosteloos een ‘leen’racket ter beschikking. Het is ook mogelijk om verschillende tennisrackets ‘te testen’. Onze trainers zullen u goed adviseren over de verschillende rackets.

Geavanceerde tennisbalmachines
Iedere tennisles train je zowel op de baan, en met het ” tenniskanon”. Dat maakt iedere les leerzaam en afwisselend. Nergens train je zo intensief als bij ons! Daarom ga je met sprongen vooruit en stijgt jouw tennisniveau. Je traint alle onderdelen van het tennisspel samen met medecursisten. Je traint heel gericht, elke les opnieuw.

Wat heeft Tennisopleiding De Heiberg te bieden?
Wij geven je de beste tennisinstructies die er zijn. Samen met jou,  zullen we werken om jouw spelniveau te verhogen. Je zult plezier beleven aan de lessen, terwijl je sportief bezig bent!  Alle lessen worden gegeven in Sport & evenementencomplex de Heiberg in Veldhoven. Deze luxueuze accommodatie beschikt over 9 indoor tennisbanen. De lessen gaan dus gegarandeerd altijd door. Het hele jaar door kun je bij ons terecht. Iedereen kan inschrijven.  Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging, het mag uiteraard wel.

Privétraining
Naast de groepstrainingen is het ook mogelijk om privétrainingen te volgen. Bijvoorbeeld omdat je nog niet zeker weet of tennis iets voor je is of omdat je sneller naar een hoger niveau wilt.

Wenst u meer informatie?
Heeft u nog vragen en-of opmerkingen of wenst u nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Telefoonnummer: 040-2543990
E-mail: info@deheiberg.nl

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!